Изминаха цели пет години, откакто по кината се завъртя втория самостоятелен

...
Изминаха цели пет години, откакто по кината се завъртя втория самостоятелен
Коментари Харесай

Какво ни подсказват първите кадри от Дедпул 3

Изминаха цели пет години, откогато по кината се завъртя втория независим филм за Дедпул и най-накрая работата към третия филм върви съществено.
 Хю Джакман, ролята на Върколака в
Умопомрачителният хранителен режим на Хю Джакман

Не се влиза елементарно в ролята на Върколака

Около договорката за закупуването на Fox от Disney имаше известни неясноти за съдбата на героя и третия филм, само че явно е фиктивен метод по какъв начин той да бъде вкаран в картинката. Това, което знаем все още, е, че Райън Рейнолдс, несъмнено, още веднъж ще бъде Дедпул, а Хю Джакман ще влезе най-малко още един път в ролята на Върколака.

Преди няколко дни стана ясно и че Дженифър Гарнър ще изтупа латексовия костюм от прахта, тъй като ще взе участие в " Дедпул 3 " като. От началото на годината знаем, че и Рейнолдс и Джакман упражняват интензивно, с цел да влязат във форма за функциите си, а към този момент е ясно, че фотосите на кино лентата са почнали.

Това се схваща от фотография от снимачната площадка, която бе публикувана в обществените мрежи. На нея виждаме Дедпул с маска и нормалния си костюм и Върколака. Това, което прави най-силно усещане, е, методът, по който е облечен героят на Хю Джакман.

Той носи емблематичният за комиксите жълт костюм със мрачно сини детайли. Точно като че ли е излязъл от страниците на Astonishing X-Men да вземем за пример. Е, на фотографията липсва и присъщия за комиксите шлем, само че по всяка възможност и той ще бъде част от екипировката му.

Според Looper, жълтият костюм на Върколака значи, че в " Дедпул 3 " ще забележим един от доста разновидности на героя, които съществуват във към този момент отключената Мултивселена. Това значи, че той може да не наподобява доста на това, което сме виждали досега.
 Ема Корин,
От кралското семейство до " Дедпул 3 "

Очертава се да бъде забавно

А по отношение на това дали филмът ще бъде категоризиран като 18+, най-малко по този начин наподобява от изтекли видеа от снимачната площадка. На тях се вижда по какъв начин Върколака и Дедпул се разправят и в даден миг първият намушква втория. Виждат се и подиуми на това по какъв начин Дедпул бива запратен в стена и крайниците му биват разпилени. Е, нищо няма да му стане, тъй като знаем, че се регенерира тъкмо толкоз сполучливо, колкото и Върколака.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР